x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Ciclisme

El resident Jasper de Buyst és atropellat i es trenca la clavícula

El ciclista del Lotto Soudal fa una crida a les xarxes per esclarir l’accident
El resident del Lotto Soudal Jasper de Buyst, va ser atropellat a la Rabassa.

El resident del Lotto Soudal Jasper de Buyst, va ser atropellat a la Rabassa.

El resident del Lotto Soudal Jasper de Buyst, va ser atropellat a la Rabassa.

LOTTO SOUDAL
Actualitzada 01/08/2021 a les 12:52
El ciclista resident Jasper de Buyst de l’equip Lotto Soudal va patir ahir un accident a primera hora de la tarda a la carretera de la Rabassa. De Buyst, de 28 anys, va ser atropellat i, en la caiguda, va patir un trencament de la clavícula. Per tal d’esclarir les circumstàncies de l’accident i per col·laborar amb l’informe de la policia, el mateix ciclista va fer una crida per les xarxes socials i va exposar que buscava un grup de ciclistes que passaven pel mateix lloc en el moment del succés. De Buyst sosté que el vehicle va envair el carril contrari i que el va atropellar. També el va ajudar. El ciclista resident va ser donat d’alta a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell poc després del sinistre que li va provocar contusions i el trencament de la clavícula, segons va explicar el cap de guàrdia. L’accident va tenir lloc a la carretera secundària 130 a Sant Julià. La policia va indicar que va rebre l’avís a les 13.21 hores del migdia i que a l’accident s’havien vist involucrats el ciclista ferit i un turisme familiar Mercedes-Benz V amb matrícula francesa. De Busyt va explicar en la publicació que estava baixant per la zona i que va ser atropellat per un vehicle que circulava de pujada i va envair el carril contrari per avançar dos ciclistes que ascendien a la Rabassa. Per aquest motiu demana si algú el pot ajudar a contactar amb els dos ciclistes que estaven fent la pujada.
Etiquetes
  • #2 Gerard
    (05/08/21 10:56)

    Potser falta informació per entendre el problem amb els ciclistes, però això per mi és una omissio d'ajuda i està perseguit per llei. Si jo marxo després de presenciar un accident és ilegal, i ha de passar el mteix independentment del vehicle amb el que es vagi.

    Respondre
  • #1 Jep
    (01/08/21 16:43)

    Els dos ciclistes que pujaven no es van aturar???? Jolin, quina solidaritat, no? Ara, igual estaven batent un record del món o algo així, si no no m'ho explico.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts