L'FC Santa Coloma no remunta (1-2)

L’equip colomenc va fer un partit molt seriós davant un Hibernian que va resoldre
en cinc minuts

L'FC Santa ColomaFernando Galindo

L’acció mereixia obrir la porta a fer realitat la quimera. Després d’una hora de partit amb més obscurs que clars, amb aventures episòdiques a la parcel·la escocesa sense gaire convicció, Guillaume va destapar la incertesa a l’Estadi Nacional. Va pesar més la il·lusió que la realitat, però el davanter colomenc va definir una jugada esplèndida de l’equip de Jorquera que va néixer amb una excursió de Virgili i una assistència d’esperó de Xavi Puerto. Era l’1 a 0, amb 20 minuts per endavant. Potser ferit en l’orgull, l’Hibernian va despatxar en cinc minuts qualsevol pensament agosarat de l’FC Santa Coloma (1-2).

Tot i l’eliminació, l’equip colomenc va complir els desitjos i l’ideari del seu entrenador, competir i no pensar en les ferides d’Easter Road ni en el 3 a 0 en contra. Després d’un primer acte en què els de Jorquera van entregar la pilota i el dictat al quadre escocès, la tornada de l’interludi va servir perquè el Santa Coloma s’espolsés els complexos i anés a barraca. Ho va provar Guillaume amb un xut massa tou després d’una assistència de Marc Rebés i Xavi Puerto amb un cop de cap que Macey es va treure de sobre gairebé sense voler. Era el preludi del gol colomenc, la diana que alimentava un hipotètic miracle. “No ho volia pensar perquè sabia que era molt difícil, però tal com estàvem creia que un segon gol podria arribar”, va comentar el tècnic colomenc. Cinc minuts i dos gols, un de Murphy i un altre de Mackay, van despertar un Santa Coloma que va claudicar dempeus.

Després del partit i durant la seva reflexió, el tècnic, Albert Jorquera, va revelar que deixava la banqueta colomenca i que s’incorporava a l’staff tècnic de la UE Llagostera, de Primera RFEF.

Albert Jorquera s'acomiada amb el cap ben alt.