L'FC Andorra suma el primer triomf de la pretemporada amb el Vila-real (2-0)

L’FC Andorra va superar el Vila-real B per 2 a 0 en el segon assaig de pretemporada. Un gol de Carlos Martínez, molt actiu durant la primera part, i un altre de David Martín al minut 61van ser suficients perquè l’equip tricolor sumés la primera victòria de la pretemporada davant d’un equip, el filial groguet, de la mateixa categoria. Durant la primera part, Carlos Martínez va portar de corcoll la defensa castellonenca i va gaudir de tres ocasions més a banda del gol. Poc abans del descans va retallar dos defensors rivals i va signar la primera diana. A la represa, l’equip es va seguir acomodant a l’assaig i tot i el reguitzell de canvis típic de pretemporada, l’Andorra va seguir mostrant-se superior. David Martín va fer el segon i va sentenciar el partit. L’equip finalitza aquest cap de setmana l’estada a Alfàs del Pi.