x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Santa Coloma torna a caure contra l'Hibernian

L'equip escocès ha aconseguit remuntar el gol inicial dels andorrans
Celebració del gol de Guillaume

Celebració del gol de Guillaume

Celebració del gol de Guillaume

Jugada del gol de Guillaume pel Santa Coloma

Jugada del gol de Guillaume pel Santa Coloma

Guillaume va marcar pel Santa Coloma

Fernando Galindo
Actualitzada 29/07/2021 a les 21:29
L'FC Santa Coloma sabia que remuntar el 3-0 de l'anada contra l'Hibernian en l'eliminatòria de la Conference League era gairebé una quimera. Tot i així, el conjunt d'Albert Jorquera ha lluitat i inclús ha aconseguit avançar-se al marcador amb un gol de Guillaume a la segona part per donar ales al somni de capgirar el marcador. No obstant, els britànics han capgirat l'electrònic amb dues dianes de Jamie Murphy i Dan Mackay en tres minuts.

Jorquera sabia que la remuntada era complicada
“Tenim molt clares les opcions que hi ha i no volem fer volar coloms. La remuntada és molt difícil, no només pel resultat de l’anada [3 a 0 a Easter Road], sinó pel rival que tenim [Hibernian]”. Són paraules del tècnic de l’FC Santa Coloma, Albert Jorquera, que va voler aplicar una dosi de realitat a l’eliminatòria i reconèixer que una hipotètica remuntada es fa molt difícil d’imaginar.


Tot i això és evident que el partit s’ha de jugar i aquest és un enfrontament quer motiva qualsevol jugador. “És un partit d’alta competició davant un magnífic rival i no ens ha costat motivar els jugadors”, va afegir Jorquera. A les 18.30 hores, l’equip colomenc, que recupera l’internacional Marc Rebés, rebrà l’Hibernian a l’Estadi Nacional en la tornada de la segona prèvia de la Conference League. “Tenim ganes de jugar el partit, de fer-ho bé i de demostrar que podem estar a un bon nivell”, va comentar Jorquera. A més, l’entrenador gironí va destacar que “canviarem poques coses. Allà va ser clau el component físic i el fet d’acabar amb dos menys perquè va influir molt. Sabem que ens costarà molt aguantar el seu ritme”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts