TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Esports

El Morabanc Andorra i Vallnord–Pal Arinsal renoven l'acord de patrocini

Gorka Aixàs i Josep Marticella han signat aquest matí la renovació del contracte

Signatura de la renovació del patrocini

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra i Vallnord–Pal Arinsal han renovat per un any més el seu acord de patrocini.Aquest matí, el club i l’estació han realitzat un esmorzar a Pal per celebrar la renovació, on el president del club, Gorka Aixàs, i el director general de Vallnord–Pal Arinsal, Josep Marticella i el president del club, Gorka Aixàs, han aprofitat per signar el contracte.

Gorka Aixàs ha destacat la satisfacció pel suport rebut per part d’una de les marques més importants del país, en una temporada complicada per tots. Per la seva banda, Josep Marticella s’ha mostrat molt orgullós de poder seguir realitzant aquesta ampliació i ha destacat que han estat 4 anys de col·laboració únics i en sintonia.

Sortejos i promocions

Per celebrar de nou l’acord, el BC MoraBanc Andorra realitzarà un sorteig online a través de les seves xarxes socials d’un forfet de temporada Ski&Bike i una pilota signada per tot l’equip de la LligaEndesa. Per la seva banda,Vallnord–Pal Arinsal oferirà als seus clients paquets especials per esquiar i gaudir dels partits del Morabanc com a local.

tracking