TALL A la
CS-310

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'FC Andorra perd contra l'Eivissa en l'estrena de la pretemporada (0-1)

Els tricolors, que van anar de menys a més, van cedir amb un gol de Sergio Castel

L'FC Andorra perd contra l'Eivissa en l'estrena de la pretemporada (0-1)FC ANDORRA

L’FC Andorra va perdre ahir contra la UE Eivissa (0-1) en el primer assaig de pretemporada que els homes d’Eder Sarabia van disputar a Benidorm. L’equip tricolor va començar amb dubtes, una incomoditat lògica quan tot just s’estan agafant els automatismes i el rival porta més càrrega a les cames. Al minut 11 Sergio Castel va fer l’únic gol definint una assistència de Davo i, a més, els eivissencs van tenir més opcions durant la primera part. A la represa, l’Andorra va repuntar i també va gaudir d’ocasions per empatar, tot i que li va faltar encert. A les files de l’equip tricolor van debutat els vuit fitxatges i l’extrem senegalès Zourdine Thior, que està a prova, va tenir minuts i va mostrar bones maneres. El davanter Carlos Martínez va apuntar que “marxem amb bones sensacions tot i el resultat perquè a la segona part hem estat molt superiors. És només el primer partit i hem de seguir”. El golejador va afegir que “l’equip està bé i amb les idees clares del que vol l’entrenador”. Demà al matí, nou amistós, amb el Vila-real B del porter internacional Iker Álvarez i l’extricolor Iker Goujón.

D’altra banda, l’exjugador de l’Andorra Rai Marchán va anunciar ahir el fitxatge pel Melbourne Victory, de la A-League australiana.