Eder Sarabia veu amb bons ulls la mudança de l'Andorra al Nacional

El tècnic considera el trasllat “una millora”, tot i que reconeix que l’objectiu és jugar sobre gespa natural

Eder Sarabia veu amb bons ulls la mudança de l'Andorra al Nacionalfc andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’entrenador de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va apuntar ahir que la mudança de l’equip a l’Estadi Nacional durant les dues properes temporades, fins que durin les obres a Prada de Moles, “és una millora”. El tècnic va afegir que “estem en un club que vol créixer i aquest és un pas endavant. Ara bé, el fi últim és poder jugar sobre gespa natural”.

Després d’una setmana de treball introductori al país, l’FC Andorra ja porta una setmana de feina intensiva a l’estada alacantina de l’Albir, a Alfàs del Pi. El tècnic tricolor va fer ahir el primer balanç de la pretemporada i va assegurar que el grup “està molt bé, fent dues sessions diàries, amb menys o més càrrega física, i parlant d’aquells aspectes als quals volem posar l’accent durant la temporada”. A més, Sarabia va comentar que tot i venir d’un treball fet ja la temporada passada, ara estan “donant les primeres pinzellades en l’àmbit tàctic”. El tècnic basc va reconèixer que el curs passat, quan es lluitava amb la urgència i la necessitat del resultat, quan es buscava l’accés a la Primera RFEF, “vam perdre una mica l’essència de com vull que sigui l’equip”. Pel que fa als reforços que falten per tancar la plantilla, Sarabia va confirmar que falten dos extrems i va apuntar que necessita “dos jugadors de banda, que desbordin i vagin bé a l’espai. Ara per ara la plantilla està tancada en un 90-95 per cent”. Precisament, el club va anunciar ahir el fitxatge del jove porter Alejandro Gutiérrez, procedent del Màlaga, tal com vam publicar ahir al Diari.

L’equip ha jugat aquest matí a les deu, a Benidorm, el primer partit de la pretemporada davant la UE Eivissa, de Segona Divisió A. “Serà una bona pedra de toc davant un equip que ja ha jugat algun partit, que porta més rodatge que nosaltres i que jugarà en una categoria superior. L’Eivissa és un rival que segur que ens exigirà molt”, comentava ahir el tècnic tricolor respecte el partit que finalment ha acabat en derrota dels andorrans per la mínima.

tracking