TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. Mobilitat recomana el pas pel centre de la vila

Andorra es classifica per a la segona fase del Sevens Trophy

Els joves isards van guanyar Hongria i van perdre davant Luxemburg i Croàcia

Andorra es classifica per a la segona fase del Sevens TrophyRUGBY EUROPE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció sub-18 masculina de rugbi de set es va classificar ahir per a la segona fase del Europe Sevens Trophy que s’està disputant a Riga (Letònia). Els joves isards, dirigits per Sebastián Barrera i Federico Aguiar, van sumar dues derrotes i una victòria en els tres partits de la primera fase que es van disputar ahir al Daugava Stadium de la capital letona. Els cinc punts acumulats van col·locar els andorrans tercers del seu grup, una posició que els permet accedir a la segona fase que es disputa avui.

Enquadrats en el grup A del torneig, Andorra va anar de menys a més i va començar amb derrota davant Luxemburg per 26-14 i en el segon compromís, poc després, els andorrans van cedir per 38-14 davant Croàcia.

“Dels dos primers partits se’n poden treure poques conclusions. Eren rivals complicats i, tot i les derrotes, els nois van jugar bé” , va comentar un dels entrenadors, Fede Aguiar. El tercer enfrontament va ser el decisiu i el 40-0 amb què Andorra va tòrcer Hongria va permetre la classificació per a la segona fase. “S’ha fet un esforç molt important. No és fàcil jugar tres partits el mateix dia i el balanç, de moment, és bastant positiu” va afegir Aguiar.

Avui, a les 9.00 del matí hora andorrana, la selecció disputa els quarts de final contra Luxemburg per buscar el bitllet cap a les semifinals. “Tenim a la mà poder aconseguir quelcom molt bonic si acabem entrant entre els quatre primers”, va apuntar el tècnic.

tracking