x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Rugbi

Incident diplomàtic pel Nacional

El Lycée es queda sense espai al Nacional després de l’acord entre l’FC Andorra i el rugbi i demana la mediació de l’ambaixador
L'Estadi Nacional genera un problema diplomàtic

L'Estadi Nacional genera un problema diplomàtic

L'Estadi Nacional genera un problema diplomàtic

Actualitzada 23/07/2021 a les 11:03
Quan semblava tancada, almenys de forma provisional, la problemàtica de la cohabitació a l’Estadi Nacional entre l’FC Andorra i el VPC i la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), ha aparegut l’enèsim incident pel repartiment dels horaris i l’usdefruit del ter­reny de joc. En aquest cas, segons ha pogut saber el Diari, ha aparegut un nou actor, un tercer en discòrdia que ha traslladat el seu malestar en trobar-se sense lloc, descavalcat i fora del mapa de cohabitació amb motiu de l’acord entre l’equip de Gerard Piqué i els rectors del món del rugbi. Es tracta del Lycée Comte de Foix, que tradicionalment té assignat i assegurat l’ús de la superfície de l’Estadi Nacional els dimecres de les 13.30 a les 16.30 hores, un horari ampliable, en principi, a altres dies que la institució ho necessités i sol·licités. Així, el Lycée va presentar al Casal de l’Esport, a través de la Union Nationale du Sport Scolaire (UNSS), el programa habitual d’activitats que realitza durant el curs acadèmic i es va trobar amb la negativa del casal a atendre, com era habitual, la petició en estar ocupat l’Estadi per l’FC Andorra –els matins– i VPC o FAR –a la tarda–. En rebre la negativa, el director del centre, Olivier Salvan, va remetre una carta a Jean Marc Flaux, president de la federació, exposant l’incident. Les parts, en no trobar resposta ni suport del Govern per desencallar la situació, han demanat la mediació de l’ambaixador francès a Andorra, Jean Claude Tribolet, per tal que pugui mitjançar en un conflicte que ara ha esdevingut en diplomàtic.

Curiosament, el nou incident esclata abans que l’FC Andorra i els responsables del rugbi, un cop coneguts els calendaris de les dues disciplines, es tornin a reunir per definir la millor cohabitació possible a l’Estadi.
Etiquetes
Veure’n més
29
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts