Futbol

Genís Soldevila hissa la bandera de l'Inter (0-2)

Dos gols del ‘pistoler’ català a Albània aplanen el camí d’un equip que vol seguir fent història

Genís Soldevila hissa la bandera de l'Inter (0-2)inter club escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Genís Soldevila tenia entre cella i cella pujar al vaixell de la Conference League. Dues fiblades del golejador català van permetre a l’Inter Club Escaldes mostrar la pota a mig Europa i deixar clar que el grup de Lopo ni s’arronsa ni pensa claudicar en el desig de pensar en gran (0-2).

El KF Teuta albanès va tenir moments de lucidesa, de superioritat efímera, que els escaldencs van saber sempre espolsar-se amb ofici i futbol. I, en cas de dubte, apareixia José Gomes per refredar l’atreviment local. Li va costar acomodar-se a l’Inter, amb uns primers 15 minuts amb clar­obscurs i aristes. Un xut llunyà de Jordi Rubio i una acció de Gerard Artigas, que l’àrbitre va avortar per una infracció del davanter escaldenc, van servir de pròleg d’una història que es tenyia de blau-i-negre. És evident, però, que tota narració que sembla exitosa ve precedida d’un mal tràngol. El que va sufocar Gomes després de treure sota pals i de forma miraculosa una pilota punxada pel davanter del Teuta Emilian Vila que xiuxiuejava el gol. Després d’algunes aproximacions verinoses, la mossegada la va fer Genís Soldevila amb el 0 a 1, aprofitant un mal rebuig d’un defensa albanès en una assistència de Betriu. A la represa, el pistoler va fer el segon després d’un servei de cantonada i l’Inter va veure notablement aplanat el camí per accedir a la següent ronda, en què espera ja l’irlandès Shamrock Rovers. Això sí, queda la tornada de dimarts a l’Estadi Nacional i aquí no s’ha de badar.

L'FC ANTA COLOMA CAU DAVANT UN FORT HIBERNIAN (3-0)

L’FC Santa Coloma va perdre a l’Easter Road d’Edimburg davant l’Hibernian, en el partit d’anada de la segona ronda eliminatòria de la Conference League. Els colomencs van anar a remolc des del minut 13 amb un penal que va transformar Boyle per als escocesos. El mateix jugador va ampliar distàncies poc després de la tornada de vestidors i Kevin Nisbet, a falta de 10 minuts per al final, va fer l’estocada definitiva als de Jorquera.

Genís Soldevila hissa la bandera de l'Inter (0-2)

tracking