El novè fitxatge de l'FC Andorra és el mitjapunta Iván Gil

El jugador prové de l’Espanyol B i ja s’ha incorporat a l’estada d’Alfàs del Pi

El novè fitxatge de l'FC Andorra és el mitjapunta Iván GilRCD ESPANYOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Iván Gil s’ha convertit en el novè reforç de l’FC Andorra per a la propera temporada. El mitjapunta català, que ha estat les set darreres temporades al futbol base de l’RCD Espanyol, ja es troba fins i tot amb els nous companys a l’estada a l’Alfàs del Pi (Alacant) i s’espera que el club tricolor faci oficial la seva incorporació avui.

Gil, de 21 anys, és un futbolista de qualitat, amb arribada i amb gol, que també pot actuar d’interior i que ha jugat 49 partits en tres temporades amb el filial blanc-i-blau. Amb una oferta de l’Alcoià que competia amb la de l’Andorra, Iván Gil s’ha acabat decidint per la proposta i el projecte que lidera a la banqueta Eder Sarabia. La direcció esportiva centra ara els seus esforços a signar dos extrems, un per a cada banda, per acabar de tancar la plantilla.

D’altra banda, el migcampista Sergio Molina, un dels primers reforços que van aterrar al Principat procedent del Salamanca UDS, va comentar ahir als canals oficials del club tricolor que “les primeres impressions a l’equip són molt bones” i que “la temporada que s’apropa serà molt il·lusionadora”. A més, el davanter Carlos Martínez va rebre el trofeu que l’acredita com a màxim golejador del grup tercer de Segona Divisió B del curs passat.

tracking