x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV
atletisme

Comença la restitució del tartan de l'Estadi Comunal

Feia molt de temps que els atletes demanaven aquesta millora
Restitució del tartan de l'estadi comunal

Restitució del tartan de l'estadi comunal

Restitució del tartan de l'estadi comunal

Fernando Galindo
Han començat els treballs per canviar el tartan.

restitució del tartan de l'estadi comunal

Han començat els treballs per canviar el tartan.

Fernando Galindo
Actualitzada 22/07/2021 a les 11:08
Els treballs per restituir el malmès estat del tartan de l’Estadi Comunal ja han començat. Ho van fer ahir quan els operaris van entrar a la instal·lació i van iniciar les feines per corregir les zones més deteriorades de la pista d’atletisme, una demanda que feia molt de temps, molts anys, que s’havia fet.

Aquesta serà una primera actuació de les vàries que hi ha previstes per remodelar la superfície de l’Estadi Comunal. Es col·locaran uns 450 metres quadrats de pista, és a dir, no serà una col·locació lineal ja que s’aborden a corregir les zones que es troben més malmeses, amb forats i esvorancs. És el cas de la zona de salts, que es canviarà gairebé tota, així com la del salt d’alçada i de llargada. Aquests primers treballs d’urgència per acabar amb la problemàtica de manera provisional tenen un cost de 29.500 euros i duraran uns dies, aproximadament fins a final de mes. Es tracta, sens dubte, de la millor de les notícies per als usuaris del tartan del Joan Samarra i, així, es comença a posar fil a l’agulla en la solució d’un problema que portava molts maldecaps als atletes i provocava mala imatge.
Etiquetes
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2021 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts