La Multisegur Volta als Ports tindrà 740 corredors de 22 països

Hi haurà cinc recorreguts amb inici a La Massana i final a Andorra la Vella

La Multisegur Volta als Ports tindrà 740 corredors de 22 països

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La 44a edició de la Multisegur Volta als Ports d'Andorra que es farà aquest diumenge tindrà un total de 740 corredors de 22 països, el que suposa uns 300 més que a la prova de l'any passat. La marxa es va acostant poc a poc a les xifres prèvies a la pandèmia (la participació acostumava a ser d'un miler de ciclistes) però encara s'hauran de fer algunes mesures de seguretat com la sortida esglaonada. En total hi haurà cinc recorreguts entre 52 i 153 quilòmetres tots amb sortida a la plaça de les Fontetes de La Massana, i amb final al Parc Central d'Andorra la Vella, on també hi haurà instal·lat el Vilage

Igual que es va fer l'any passat, només es cronometraran els trams de les pujades perquè els participants també puguin gaudir de l'entorn i puguin aturar-se, per exemple, al Roc del Quer. A més, està prevista la participació d'una desena de professionals que viuen al país.

Des de l'organització es va voler agrair els voluntaris (un centenar) així com els cossos de circulació, policia o protecció civil que ajuden al desenvolupament de la cursa.

tracking