TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

El Team Bulls repeteix victòria i es manté líder

A les categories femenina i mixta tampoc no hi va haver canvis

El Team Bulls repeteix victòria i es manté líderIRONMAN / CARLES ITURBE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Team Bulls, format pels alemanys Martin Frey i Simon Schneller, van endur-se ahir la segona etapa de l’Andorra MTB Classic-Pyrenées, corresponent a l’Andorra Multisport Festival, i va mantenir-se com a líder de la classificació general. La parella teutona va completar els 42 quilòmetres i 1.550 metres de desnivell en 2 h 17’40”, i va superar en 33” Hans Becking i Francesc Guerra (Buff Scott MTB Team), i en 2’44” Marco Rebagliati i Nicola Taffarel (Wilier 7c Force 2). A més, l’equip de la Federació Andorrana de Ciclisme amb Guy Díaz i Kilian Folguera és 14è a la general.

Pel que fa a la resta de classificacions, les italianes Sandra Mairhofer i Costanza Fasolis, de l’equip RDR Italy Leynicese Racing Team, van repetir victòria, igual que a la prova mixta, en què el resident Joaquim Purito Rodríguez i la transalpina Virginia Cancellieri també van refermar el lideratge.

Avui es fa la tercera i penúltima etapa, de 60 quilòmetres, entre Canillo i la Massana.

tracking