El Team Bulls s'imposa a l'etapa pròleg a la Massana

El Team Bulls s'imposa a l'etapa pròleg a la MassanaIRONMAN

Els alemanys Martin Frey i Simon Schneller, membres del Team Bulls, van fer-se amb el millor temps a l’etapa pròleg de l’Andorra MTB Classic-Pyrenées, corresponent a l’Andorra Multisport Festival, i són els primers líders d’aquesta volta per etapes en bicicleta de munta­nya. La parella teutona va fer un registre de 17’52” i va superar Hans Becking i Francesc Guerra (Buff Scott MTB Team), i Johnny Cataneo i Martino Tronconi (Wilier 7C Force 1).

A la prova femenina, la victòria va ser per a les italianes Sandra Mairhofer i Costanza Fasolis, de l’equip RDR Italy Leynicese Racing Team, mentre que el triomf dintre de la categoria mixta va ser per a l’equip Orbea Factory, format pel resident Joaquim Purito Rodríguez i per la corredora transalpina Virginia Cancellieri.

Avui es farà la segona etapa amb sortida i arribada a la Massana i amb 42 quilòmetres de recorregut.