vòlei

El TIM Vòlei reapareix amb el rècord de 112 equips inscrits

Més de mil jugadors hi participaran a sis pavellons del país

El TIM Vòlei reapareix amb el rècord de 112 equips inscritsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de gairebé dos anys i cinc esdeveniments suspesos per la pandèmia, el TIM torna a escena i ho farà amb el torneig de vòlei, que tindrà rècord d’equips inscrits amb un total de 112 conjunts (l’anterior millor xifra era de 97 equips), que arribaran avui i que arrencaran la competició demà. Més d’un miler de jugadors, concretament 1.152, prendran part en ’aquest campionat que es disputarà a sis seus del país: Poliesportiu d’Andorra, pavelló Joan Alay, Prat Gran d’Escaldes, Complex esportiu d’Encamp, els Serradells i pavelló del Lycée Compte de Foix. La competició comptarà amb protocols sanitaris per garantir la seguretat dels participants i que el TIM Vòlei pugui fer-se amb total seguretat.

El responsable de l’organització, Manel Casas, va manifestar ahir durant la presentació del torneig que “a la setmana de posar-nos en contacte amb els clubs ja en teníem 80 d’inscrits”, i va afegir que “després d’aquests temps tothom està boig per fer coses. La gran majoria dels conjunts participants provenen de Catalunya, però també n’hi ha de les Balears i un de l’Aragó. Com és habitua, no faltarà la representació del país, i les tres entitats del Principat (CV Valls d’Andorra, CV Andorra i CV Encamp) disposaran de diversos equips a les categories del torneig.

Durant la presentació, Casas també va reclamar més suport de les institucions per tirar endavant tornejos com aquest, i va asse­nyalar que “tots els esdeveniments que porten gent són positius, però de vegades els que portem més temps ens sentim una mica sols”, i és que va explicar que fins al 2019, els tornejos TIM havien suposat més de 250.000 pernoctacions al país. A més, Casas va explicar que està estudiant de cara al futur organitzar algun campionat de bàsquet o vòlei per a veterans.

tracking