x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
olimpisme

Sanza admet la dificultat per triar l'atleta dels Jocs

Considera que tant Moya com Carabaña tenen un nivell alt
Pol Moya als Jocs dels Petits Estats de Montenegro.

Sanza admet la dificultat per triar l'atleta dels Jocs

Pol Moya als Jocs dels Petits Estats de Montenegro.

COA
Actualitzada 23/06/2021 a les 12:02
El seleccionador d’atletisme, Marcos Sanza, va explicar que haver de triar quin dels dos atletes amb opcions (Pol Moya i Nahuel Carabaña) aniria als Jocs Olímpics va ser dur. Tant la Federació Andorrana d’Atletisme com el Comitè Olímpic Andorrà van confirmar ahir la notícia que havia explicat el Diari sobre que el representant que gaudiria de la plaça d’universalitat seria Moya, que correrà les sèries dels 800 metres a Tòquio el 31 de juliol. Aquesta serà, doncs, la segona experiència olímpica per a Moya, ja que el migfondista va participar a Rio 2016, on va ser sisè de la seva sèrie dels 800.

Sanza va manifestar al Diari que “tots dos estaven a un nivell molt alt i ha estat molt difícil això de dir a un dels dos que no hi podia anar”, i va afegir que “tots dos han treballat molt dur i s’han esforçat molt, però s’havia de triar”. Aprofundint una mica més, el seleccionador va assenyalar que “hem agafat com a criteri també mirar els temps i el nivell mostrat a les últimes competicions, i el Pol estava una mica millor”.

A més, Sanza va admetre que també ha pesat en detriment de Carabaña que no hi hagués invitació per als Jocs a la seva millor prova, els 3.000 metres obstacles, i va expressar que “els 3.000 obstacles són el seu punt fort”, i va afegir que “com que no podia optar a invitació en aquesta prova l’ha llastat una mica perquè és on té millor rendiment, i el fet d’haver de canviar de prova no és fàcil i t’hi has d’adaptar pel que fa als entrenaments”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts