TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

L'Andorra fitxa el migcampista format al Madrid Sergio Molina

L'Andorra fitxa el migcampista format al Madrid Sergio Molina

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va tancar la segona incorporació de la temporada amb l’arribada del migcampista de 25 anys Sergio Molina. Es tracta d’un interior dret que les tres últimes temporades havia jugat a la UD Salamanca (enguany ha jugat 25 partits i ha fet dos gols) i que s’havia format al futbol base del Reial Madrid. Un cop va deixar l’equip blanc, va signar per l’Stoke City anglès (va jugar a l’equip sub-21 i al sub-23), abans de tornar a Espanya per jugar a diversos equips de Segona B com l’Albacete o el Navalcarnero abans d’incorporar-se al Salamanca.

Es tracta d’un interior dret que també pot jugar de pivot defensiu amb bona passada i amb capacitat d’arribar a l’atac des de segona línia, tot i que també és capaç de jugar més enrere i tenir capacitat defensiva. Molina tenia altres propostes de Primera RFEF, i un cop confirmat el fitxatge va publicar a les xarxes socials: “Estic molt feliç d’arrencar aquesta nova etapa al vostre costat.”

D’altra banda, segons Pucela Fichajes, els tricolors s’haurien interessat en el lateral esquerre del Valladolid Promesas Ignasi Vilarrasa.

tracking