x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
hoquei patins

'Wiffy' Balart deixa la banqueta de l'Andorra HC per cansament

La decisió només afecta el club, ja que mantindrà el càrrec de seleccionador
'Wiffy' Balart dirigint un partit al pavelló Comunal.

'Wiffy' Balart deixa la banqueta de l'Andorra HC per cansament

'Wiffy' Balart dirigint un partit al pavelló Comunal.

ANDORRA HC
Actualitzada 22/06/2021 a les 13:09
Lluís Ferran, Wiffy, Balart posa el punt final a la seva etapa com a entrenador del Seat Andorra Hoquei Club. Després de vuit anys al club, primer com a jugador i entrenador, i després com a tècnic exclusivament, decideix deixar la banqueta per “necessitat de descansar”. Wiffy considera que “aquest equip necessita una exigència que jo no li estava donant i el més just era parar, plegar i prendre’m un descans”. Una decisió que va comunicar a la junta del club el mes de febrer, “encara que ja tenia decidit que aquesta seria la meva darrera temporada”, i als jugadors fa un mes, després de caure a la pista del CP Congrés.

L’Andorra HC va perdre a Juneda contra el Roda per 6 a 0 a la final de vuit per l’ascens a Primera Nacional Catalana, l’OK Bronze, però Balart no pensava repensar-se la situació. “Haver pujat no hauria canviat una decisió que ja tenia presa.” En aquest sentit, Wiffy reconeix que el club li va traslladar que “si pugem t’ho pensaràs, oi? I jo vaig mantenir que passés el que passés marxaria”. La renúncia de Balart a la banqueta només afecta l’Andorra HC, el club, ja que mantindrà el càrrec de seleccionador, juntament amb Juan Sebastián. “No em despenjo del tot, és clar. Potser centrar-me només en l’equip nacional i desconnectar del fet d’estar 10 mesos amunt i avall els caps de setmana farà que pugui treballar millor amb la selecció”, afegeix el tècnic.

Ara, la junta directiva de l’Andorra Hoquei Club, encapçalada per Jaume Solé, ha de posar fill a l’agulla per trobar un nou entrenador. L’entitat voldrà donar continuïtat a l’actual projecte, reforçat amb jugadors de la casa, i l’any que ve es marcarà com a objectiu tornar a intentar l’ascens. Les primeres bases per traçar el camí ja han començat.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts