'crossfit'

Gran paper de Míriam Torra i Mateo Vienne a Ripoll

Míriam Torra i Mateo Vienne, del Crossfit Les Valls, van aconseguir unes meritòries cinquena i onzena plaça, respectivament, als Prodivision Games, que es van celebrar el cap de setmana passat a Ripoll. Per accedir a aquesta competició els dos atletes andorrans van superar una prova online, la Prodivision League, que és on es van guanyar la seva plaça per a Ripoll. Torra va competir en la categoria més alta, l’RX, amb 15 rivals, i va sumar 33 punts que li van permetre acabar en cinquena posició. Vienne va participar a la categoria scaled masculina, en què hi havia 28 competidors, va obtenir 62 punts i va arribar fins a les semifinals acabant en onzena posició. Un gran resultat tenint en compte que era la primera gran competició de CrossFit.