hoquei patins

Caldes, Hockey Sarzana i Girona, a les semifinals (6-2)

El Lleida Llista Blava, ja classificat com a campió, entra avui al quadre de competició

Caldes, Hockey Sarzana i Girona, a les semifinals (6-2)ANTONIO LOPES / WSERH

La final de set de la WS Europe Cup que acull el Poliesportiu ha definit, després de la primera jornada disputada ahir, les semifinals de la competició. Així, el CH Caldes, l’Hockey Sarzana italià i el Girona HC acompanyaran el Lleida Llista Blava, ja classificat com a vigent campió i exempt de la primera eliminatòria.

El CH Caldes i el Riba d’Ave portuguès van obrir la cita en un partit molt treballat i on els catalans van resoldre a la represa (6-2). Els lusitans van començar millor i es van avançar amb un gol de Barata que va ser, però, neutralitzat pel calderí Ferran Rosa, de falta. L’1 a 1 amb què es va arribar al descans va ser desmuntat pel Caldes amb una bona rotació i un augment d’intensitat, claus per acabar guanyant el partit. Tot i això, la definició de la situació no va arribar fins als darrers minuts, ja que el 2 a 1 signat per Sito Ricart el va eixugar Abreu pel Riba d’Ave. Álvaro Giménez va fer el 3 a 2 i poc després Ferran Rosa va repetir i va anotar el 4 a 2 amb un potent xut exterior al límit de la possessió. A falta de cinc minuts i amb el Riba d’Ave abocat a la desesperada i sense el porter, Giménez va fer el 5 a 2 i Rovira el definitiu 6 a 2. Els catalans disputen avui a les 13.00 hores la semifinal contra l’Hockey Sarzana, que es va desfer de l’Igualada HC (3-2) en un enfrontament elèctric. Els arlequinats van caure davant els italians malgrat el doblet de Ton Baliu i un pal de Roger Bars a falta de quatre minuts per al final. El darrer partit de la primera jornada se’l va endur el Girona Club Hoquei en superar per 2 a 4 el CP Calafell. Xevi Gurri –2–, Humberto Mendes i David Gelmà van fer els gols dels gironins, mentre que Eloi Mitjans i Oriol Pascual, els del Calafell. El Girona CH s’enfrontarà avui al Lleida Llista Blava en la segona semifinal.

L'ANDORRA HC BUSCA L'ASCENS A PRIMERA NACIONAL CATALANA

El Seat Andorra Hoquei Club enceta aquest migdia a Juneda el play-off d’ascens a la Primera Nacional Catalana. Els nois de Wifi Balart s’enfronten al CP Roda de Ter a les 12.00 hores, en el que serà el segon partit de la jornada, mentre que l’Arenys de Munt B-CP Sitges obrirà el foc a les deu del matí. El Valls i el Ripollet disputaran el tercer partit i el Reus Deportiu B i el Cassanenc tancaran les primeres eliminatòries, en un partit d’on sortirà el rival dels andorrans en cas de victòria. Així, d’entre Reus i Cassanenc sortirà el darrer escull per als de Balart al camí de l’ascens.