Sort desigual per a Santa Coloma i Sant Julià a la prèvia de la Conference

Sort desigual per a Santa Coloma i Sant Julià a la prèvia de la ConferenceFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Santa Coloma i la UE Sant Julià van tenir sort desigual al sorteig de la primera eliminatòria de la Conference League, celebrat ahir a Nyon. Els colomencs es veuran les cares amb el Mons Calpe de Gibraltar, mentre que la UE Sant Julià s’haurà d’enfrontar al Gzira maltès en les eliminatòries programades per a dijous 8 i 15 del mes vinent.

En el cas de l’FC Santa Coloma (cap de sèrie al sorteig) l’atzar va deparar que s’enfrontés al Mons Calpe gibraltareny, amb la tornada a Andorra. Aquest equip va acabar el quart a la lliga del seu país i va ser l’últim conjunt del penyal a aconseguir la plaça europea (Gibraltar té quatre places). La part positiva és que el conjunt d’Albert Jorquera disputarà el partit de tornada al país, previsiblement a l’Estadi Nacional.

Pel que fa a la UE Sant Julià, el rival serà el Gzira United maltès, tercer a la lliga un cop es va suspendre la competició per la Covid. En aquest cas, els lauredians disputaran el duel de tornada lluny del país.

D’altra banda, ahir va fer-se també el sorteig de la primera eliminatòria de la Lliga de Campions i l’Inter Escaldes ja sap que si supera la ronda preliminar, que es jugarà a Albània, s’enfrontarà al Ferencvaros hongarès. Si no passa, anirà a la Conference League.

tracking