x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
atletisme

Programa per als joves per als Jocs del 2025

Part de l'equip amb les noves equipacions.

Programa per als joves per als Jocs del 2025

Part de l'equip amb les noves equipacions.

Marc Basco
Actualitzada 16/06/2021 a les 12:29
La Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) crearà un nou programa per dotar els joves esportistes de més recursos amb l’objectiu que “siguin molt competitius” als Jocs dels Petits Estats del 2025, que es realitzaran al país. El president de la FAA, Josep Maria Missé, va explicar que “treballem en un projecte de futur i hem de potenciar tota aquesta base que tenim perquè ens pugui donar moltes alegries el 2025”. Sobre aquesta iniciativa, Missé va revelar que “donarem als esportistes recursos econòmics perquè puguin pagar les despeses d’entrenadors o de pista si són a fora, i també tota una sèrie d’staff que els ajudarà en aspectes de nutrició o tecnificació”.

Precisament sobre l’estat de la base, el màxim dirigent de la federació va assegurar que “estem en un moment de salut de l’atletisme fantàstic, hi ha una fornada de joves que cada setmana fan rècord i se superen entre ells, i també tenim una fornada de noies molt important, que era una cosa que ens estava costant”, i va afegir que “la junta anterior ja treballava molt bé la base i nosaltres hem seguit la feina”.

REUNIÓ AMB MARSOL
Missé va revelar que la setmana que ve hi haurà una reunió amb la cònsol major d’Andorra la Vella per analitzar l’estat del tartan de l’Estadi Comunal. El president de la FAA va afirmar que “discutirem i parlarem de l’estat de la pista i quines actuacions convé fer-hi”.

 
LA JOVENTUT MARCA L'EQUIP DE LA COPA D'EUROPA
La Federació Andorrana d’At­letisme va presentar ahir les noves equipacions per als atletes que s’estrenaran aquest cap de setmana a la Copa d’Europa de Nacions, que es disputarà a la localitat xipriota de Limassol. L’equip triat pel nou seleccionador, Marcos Sanza, tindrà com a tret principal la joventut, però tampoc faltaran altres corredors més experimentats com Pol Moya o Nahuel Carabaña.

Sobre els objectius per a aquest campionat, el president de la Federació Andorrana d’Atletisme, Josep Maria Missé, va destacar que “no hi anem amb cap objectiu pel que fa a la classificació, i les instruccions que va rebre el seleccionador era fer un equip amb gent jove per guanyar experiència i també tenir una representació femenina important”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts