Motor

El Circuit d'Andorra es diversifica durant l'estiu

Hi haurà un punt de restauració i també atraccions per a infants

El Circuit d'Andorra es diversifica durant l'estiuFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa tornen a apostar per les activitats de motor i lúdiques per a aquest estiu. L’eix de l’oferta per a aquest període serà la benzina amb activitats en moto, cotxe o karts, però també es podrà gaudir de la restauració i d’activitats per als més petits. De fet, aquestes dues últimes seran les principals novetats, amb Hard Rock oferint un servei de restauració a la instal·lació encampadana, i també amb la presència d’algunes atraccions per als infants al pàrquing, i de l’activitat Rayo McQueen.

En aquest aspecte, el director del Circuit d’Andorra-Pas de la Casa, Àlex Bercianos, va manifestar que “estem satisfets per l’evolució que ha tingut l’oferta d’estiu les últimes tres temporades, i l’objectiu serà evolucionar i ampliar, si és possible, la gamma d’activitats”.

Pel que fa a les activitats de motor, les motos tindran dos escenaris amb l’asfalt i el dirt track, pel que fa al kàrting hi haurà la pista gran i hi haurà possibilitat de córrer en un kart biplaça perquè un adult pugi amb un menor, mentre que pel que fa als cotxes, se seguiran realitzant cursos de conducció sobre asfalt.

tracking