x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Lopo entrenarà l'Inter Escaldes durant les competicions europees

L’exfutbolista prendrà les regnes de la banqueta blau-i-negra a la Lliga de Campions i a la Conference League
Alberto Lopo serà el nou tècnic del conjunt escaldenc.

Lopo entrenarà l'Inter Escaldes durant les competicions europees

Alberto Lopo serà el nou tècnic del conjunt escaldenc.

INTER ESCALDES
Actualitzada 15/06/2021 a les 12:00
Alberto Lopo serà l’entrenador de l’Inter Club Escaldes durant l’aventura europea del conjunt blau-i-negre aquest estiu. L’exjugador de diversos clubs com ara l’Espanyol o el Deportivo de la Corunya va militar al conjunt escaldenc durant la temporada 2017-2018, on va disputar 12 partits, i ara estrenarà la carrera com a tècnic sènior dirigint l’Inter a la ronda preliminar de la Lliga de Campions i posteriorment també a la Conference League. A més, tindrà els fins ara tècnics Otger Canals i Josep Manel Ayala a l’equip de treball.

El debut de Lopo a la banqueta de l’Inter Escaldes serà demà mateix amb un triangular de preparació entre els escaldencs, el filial de l’FC Andorra i el Falcons de l’Aràbia Saudita, que serà l’última prova que tindrà l’equip escaldenc abans de viatjar a Albània per disputar la ronda preliminar de la Lliga de Campions i enfrontar-se a l’HB de les Illes Fèroe a les semifinals d’aquesta primera prèvia. En cas de vèncer, el rival a la final seria l’FC Prishtina de Kosovo i el Folgore de San Marino. En el cas de no guanyar la fase preliminar, no seguir endavant a la Champions i passar a disputar la Conference League, Lopo també entrenaria l’equip en aquesta competició.

El nou tècnic de l’Inter Club Escaldes va manifestar que “és una gran alegria tornar a l’Inter”, i va afegir que “com a jugador va ser una etapa molt maca i ara com a entrenador no hauria de ser diferent. Estic convençut que serà així i tornar a casa sempre és especial”. L’exfutbolista s’estrenarà en una banqueta disputant la competició de clubs més important en l’àmbit mundial, la Lliga de Campions, i en aquest aspecte va assenyalar que “a tothom li agrada disputar aquesta competició. Com a jugador mai vaig tenir l’oportunitat d’anar a la Champions League, per tant començar així l’etapa d’entrenador és molt il·lusionador per a mi”, mentre que de les opcions de superar l’HB de les Illes Fèroe va assegurar que “anirem amb ganes de competir i d’arribar el més lluny possible”.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts