El grup de Primera RFEF no deixa content l'Andorra

Nogués creu que els desplaçaments seran molt costosos i els rivals, “duríssims”

El grup de Primera RFEF no deixa content l'AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director esportiu de l’FC Andorra, Jaume Nogués, va mostrar el descontentament per haver quedat enquadrat al grup 2 de la Primera RFEF amb equips andalusos, manxecs, murcians, valencians i catalans, a més del filial del Reial Madrid i de l’Atlètic Balears. El dirigent de l’entitat tricolor va manifestar que “amb el grup vam quedar-nos freds, hem de creuar Espanya de punta a punta per jugar partits”, i va afegir que “tampoc no és que estiguem enfadats, però no vam quedar gaire contents tal com va quedar el grup perquè també es tracta d’un grup duríssim”.

Més enllà de la qualitat dels rivals, amb tres equips acabats de baixar (Sabadell, Castelló o Albacete) o filials amb qualitat com el de Barça i el del Madrid, un dels principals hàndicaps són els llargs desplaçaments que l’FC Andorra haurà de realitzar, amb alguns viatges de més de 1.200 quilòmetres. En aquest sentit, Nogués va declarar en una entrevista a Radio Marca que “són desplaçaments molt costosos difícils d’organitzar”. En aquest sentit, el president de la Federació Espanyola (RFEF), Luis Rubiales, va argumentar la divisió geogràfica de grups assenyalant que “no vam dividir els grups en nord i sud perquè la xarxa ferroviària està de nord a sud i és més fàcil viatjar així”.

PENDENTS DE L’ECONOMIA

Més enllà de l’aspecte de la divisió dels grups de la nova Primera RFEF, l’altre aspecte que té expectants els clubs és quins ingressos podrà tenir aquesta categoria i com repercutirà a les diferents entitats. En aquest sentit, Jaume Nogués va destacar que “tant de bo es pugui tancar el naming de la lliga perquè seran més ingressos”, i sobre els drets televisius va assenyalar que “més que sigui o no Footters, el que tots volem és tenir com més ingressos millor perquè això voldrà dir tenir millors fitxatges, clubs i infraestructures”.

tracking