x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La cohabitació al Nacional, encara oberta

Riva subratlla que segueixen les negociacions per poder encabir l’FC Andorra i el VPC a l’estadi
L'Estadi Nacional podria viure la cohabitació entre l'FC Andorra i el VPC.

La cohabitació al Nacional, encara oberta

L'Estadi Nacional podria viure la cohabitació entre l'FC Andorra i el VPC.

Fernando Galindo
Actualitzada 11/06/2021 a les 12:28
La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, va explicar ahir en sessió de Consell i a preguntes dels consellers del Partit Socialdemòcrata Roger Padreny i Carles Sánchez que el Govern segueix estudiant l’encaix de l’FC Andorra i el VPC a l’Estadi Nacional. “La demanda [del club tricolor de jugar a l’Estadi Nacional mentre durin els treballs a Prada de Moles] està considerada i en cap cas no hi ha cap decisió presa”, va comentar. Riva va negar que en cas de no arribar a cap acord l’equip de rugbi s’hagi de traslladar a l’Estadi Comunal i va insistir que “encara no estem en aquesta situació [trasllat del VPC Andorra] perquè segueixen les converses i les negociacions per arribar a la millor solució en aquest tema”.

La bancada socialdemòcrata també va traslladar a la titular de la cartera d’Esports el neguit al voltant del lamentable estat del tartan de l’Estadi Comunal denunciat, recentment, per la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA). Padreny es va preguntar si el Govern “no podia haver fet alguna cosa abans per arribar a una solució” i evitar la mala imatge que es va donar al Míting internacional i de cara als esportistes. Riva va destacar que el Govern “no s’ha desentès de la situació”, tot i remarcar que “correspon al titular de la instal·lació” resoldre’l, i va insistir que “som conscients de la necessitat” dels treballs. D’altra banda, el president de la FAA, Josep Maria Missé, va deixar clar en una piulada a Twitter que celebrava que el consell debatés al voltant de l’atletisme però que “mai he parlat amb Roger Padreny” i que “no ens agrada la politització de l’atletisme”.
Etiquetes
  • #1 Sorprenent
    (11/06/21 07:31)

    Realment sorprenent que una pregunta sobre el suport a les infraestructures esportives acabi girant al tema de l'encaix del Fc Andorra... Qui haurà anat a plorar als consellers del PS? Rugbi O futbol? Ferré O Piqué? Facin les seves apostes...

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts