Derrota de la sub-21 contra Albània a l'estrena del Preeuropeu (0-3)

Els tricolors entren bé al partit, però una mala acció individual avança els albanesos al quart d’hora

Derrota de la sub-21 contra Albània a l'estrena del Preeuropeu (0-3)Fernando Galindo

La selecció sub-21 va estrenar el Preeuropeu de la categoria amb una derrota per 0 a 3 contra Albània. Eloy Casals va presentar una alineació amb moltes novetats respecte a l’anterior fase de classificació i Iker Álvarez de Eulate va repetir com a titular després de fer-ho 24 hores abans amb l’absoluta.

La selecció va començar ben situada sobre el camp i apropant-se més que els albanesos a la porteria rival, però sense generar ocasions clares. Albània no havia generat pràcticament res, però va aprofitar una errada tricolor per avançar-se al marcador. Armando Broja va ser el més llest i va anticipar-se a la defensa de la selecció després d’una mala passada des del mig del camp, i va aprofitar per fer el 0 a 1. Els nois d’Eloy Casals, però, no es van ensorrar i Ot Remolins va estar a punt d’empatar el partit a la jugada posterior, però el porter albanès va enviar el xut a córner.

Albània va ampliar encara més la diferència just abans del descans amb un penal assenyalat a Marc Vales que Mehmeti va poder transformar a gol tot i que Iker va encertar-li la direcció del llançament.

A la represa, una centrada de Karrica va significar el 0 a 3 després que la pilota toqués les cames d’Iker Álvarez de Eulate i entrés a gol per sentenciar el partit. Tot i la derrota, Andorra va buscar la porteria albanesa, però sense encert, i va endur-se la primera derrota del Preeuropeu.

Gairebé sense temps per refer-se, els nois d’Eloy Casals viatjaran a Kosovo per afrontar dimarts el segon duel d’aquesta fase contra la selecció kosovar.