Atletisme

Queixes de la federació pel tartan del Comunal

Demana a Govern i al comú “una pista digna” per a la instal·lació

Queixes de la federació pel tartan del ComunalFEDERACIÓ D'ATLETISME

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d’Atletisme va reivindicar ahir a les xarxes socials la necessitat de poder disposar d’una “pista nova, sense luxes, però digna”, a l’Estadi Comunal Joan Samarra. El pobre estat del tartan de la instal·lació és un dels grans cavalls de batalla de la federació i la celebració el cap de setmana passat del 36è Míting internacional d’Andorra va tornar a deixar palesa la necessitat de restaurar la superfície. En una piulada acompanyada per vàries fotos, l’ens demana al Govern i al comú d’Andorra la Vella una solució al problema i subratlla que “ens tenen al seu costat per fer-ho possible”.

En aquest sentit, el comú d’Andorra la Vella, de moment, no ha fet cap tipus de valoració de la situació ni s’hi ha volgut pronunciar. Per la seva banda, el Govern, per part del ministeri d’Esports, entén “que qualsevol dubte o aclariment en relació amb les instal·lacions de l’Estadi Comunal cal adreçar-la al comú d’Andorra la Vella, que és la institució que ostenta la titularitat de la infraestructura”.

El president de la federació, Josep Maria Missé, ja va mostrar el neguit fa uns mesos al Diari pel deteriorat estat que presenta la pista d’atletisme, amb forats i esvorancs. Missé va demanar que “les decisions que s’han de prendre [sobre aquesta demanda] no es demorin gaire”.

tracking