L'FC Andorra renova el pitxitxi, Carlos Martínez, fins al 2023

L’FC Andorra oficialitza la renovació del golejador Carlos Martínez fins al 2023 i el següent anunci serà el del migcampista

L'FC Andorra renova el pitxitxi, Carlos Martínez, fins al 2023Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El davanter català Carlos Martínez continuarà fent gols a l’FC Andorra, almenys les dues properes temporades. El màxim realitzador de Segona Divisió B ha ampliat el vincle amb el club per a dues temporades i, d’aquesta manera, es lliga al club tricolor fins al 2023. La renovació de Carlos Martínez era una de les prioritats de la direcció esportiva, encapçalada per Jaume Nogués, en aquest principi d’estiu, ja que després de la magnífica temporada que ha realitzat i quedant lliure era una peça més que cobejada per molts equips. El pitxitxi tricolor, que amb 15 gols ha estat el màxim realitzador dels quatre grups de la Segona Divisió B, va comentar molt satisfet als canals oficials de l’FC Andorra que “estic molt bé al país, tant la meva família com jo, i al club em sento estimat i valorat”. Carlos Martínez va afegir que “continuar-hi dos anys més és el que volia i és una alegria immensa”.

El davanter, a més, ha arribat aquesta temporada a la xifra de 100 gols a la categoria, a Segona Divisió B, de fet en porta 101, desglossats en els quatre que va fer amb la Gramenet, 27 amb la UE Olot, 35 amb el Vila-real B, 19 amb l’Hèrcules i els 16 que ha signat des del seu aterratge a l’Andorra. “Aquest any ens vam quedar amb la mel als llavis, al play-off no vam poder superar les semifinals, però va ser un any molt positiu, tant en l’àmbit individual com col·lectiu. Ser el golejador de la Segona Divisió B et fa guanyar més confiança”, va reconèixer. Finalment, Carlos Martínez va explicar que reben la Primera RFEF “amb molta il·lusió” i que, de ben segur, serà una categoria “més competitiva que la Segona B, amb clubs amb molta entitat”. En l’apartat de renovacions prioritàries per la direcció esportiva del club, després de la de Carlos Martínez, es troba la de Martí Riverola. De fet, les negociacions per l’ampliació del contracte del migcampista van sobre rodes i, si no hi ha cap imprevist, es podria fer oficial ja aquesta mateixa setmana. Assegurades les continuïtats de dues peces cabdals com Carlos Martínez i Riverola, faltaria només per segellar la renovació de Loureiro d’entre els jugadors que acabaven contracte i dels quals el club volia treballar la seva ampliació. Igualment, hi ha el cas de jugadors com Rubén Bover, encara amb un any de contracte, que negocia la seva ampliació algunes temporades més i, per contra, d’altres com Rai Marchán, renovat automàticament en haver-se complert els supòsits que marquen el seu contracte, podria no tenir garantida la continuïtat.

Baixes confirmades

En l’apartat de baixes, tal com ha vingut informant el Diari, Iker Goujón –que ha signat pel Vila-real B–, el porter Miguel Bañuz, Víctor Casadesús i Martín Mantovani no seguiran a la plantilla. Tampoc ho farà el futbolista cedit per l’Osasuna Kike Saverio i es manté el dubte en Rubén Enri, que ha estat cedit per l’Almeria, però no es descarta que pugui seguir un any més. El cas més especial és el de Marc Aguado. El migcampista ha renovat dos anys més amb el seu club, el Saragossa, però l’entitat aragonesa vol tornar a cedir-lo i aquí és on entra l’Andorra, que treballa per poder comptar amb ell.

tracking