Diagne admet haver passat mals moments i mira el futur amb il·lusió

El pivot està pràcticament recuperat i destaca que Andorra “és casa meva”

Diagne admet haver passat mals moments i mira el futur amb il·lusióbca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El pivot del MoraBanc Andorra Moussa Diagne va admetre “haver-ho passat malament” aquesta temporada pels problemes que ha arrossegat amb les lesions, però va mostrar-se optimista de cara al futur després d’haver renovat el contracte un curs més amb l’entitat tricolor, tal com va avançar el Diari. El senegalès va assenyalar que “després de tantes lesions, arriba un moment que penses que és el final del la teva carrera”, però va assegurar que la seva recuperació està pràcticament finalitzada i va destacar que “el que toca ara és entrenar, treballar, per tornar a fer cistelles i ajudar a guanyar partits”.

Sobre la renovació, Diagne va afirmar que “estic molt feliç perquè és casa meva”, i va afegir que “vull agrair al club el gest que ha fet i l’esforç que ha fet apostant per mi i donant-me aquesta il·lusió de sentir-me de nou un jugador”. També va referir-se a l’acord el director general de l’entitat, Francesc Solana, que va assegurar que “parlem d’un jugador molt valorat i estimat pels nostres aficionats”, i va afegir que “ens il·lusiona que hagi volgut seguir aquí”.

D’altra banda, el president de l’Eurolliga, Jordi Bertomeu, va assenyalar que “de l’ACB pensem en Joventut, Màlaga, Gran Canària o Andorra, clubs que han estat a la nostra esfera”, amb referència a les invitacions per disputar l’Eurocup el curs vinent.

tracking