L'FC Andorra preveu fer sis fitxatges per al curs vinent

El full de ruta de la direcció esportiva de l’FC Andorra preveu mantenir la base de la plantilla i fer uns sis fitxatges

No hi haurà revolucióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb la temporada finalitzada i els jugadors esgotant les darreres sessions de treball a Prada de Moles –dissabte es dona per tancat el curs–, la direcció esportiva de l’FC Andorra ja ha posat fil a l’agulla de cara a confeccionar la plantilla per a la campanya vinent. La temporada de l’estrena a la Primera RFEF no tindrà canvis gaire dràstics a la plantilla tricolor, sempre que es pugui complir el que és ara el full de ruta i les intencions de la direcció esportiva. En aquest sentit, l’anàlisi global de la cúpula i l’staff tècnic és positiva, es vol mantenir la base de l’equip d’aquest curs i realitzar entre sis i vuit fitxatges.

En el grup de jugadors clau en l’esquema d’Eder Sarabia es troben alguns que acaben contracte com Martí Riverola, Loureiro, Rai Marchán i Carlos Martínez. En els casos de Riverola i el golejador, Jaume Nogués ja ha iniciat les converses per treballar la continuïtat dels dos i, properament, parlarà amb Loureiro i amb Rai. “El club ja m’ha dit que vol que continuï”, va apuntar Carlos Martínez, que va afegir que “estic bé a Andorra, molt còmode i és qüestió de parlar-ho i d’entendre’ns”. També va admetre les converses amb la cúpula del club per renovar el seu contracte que expira el 30 de juny Martí Riverola, que va apuntar que “estic content aquí i ja veurem aquestst dies què acabem decidint”. En aquests sentit, el futbolista català va indicar que “està molt bé ser ambiciosos però també s’han de tenir els peus a terra. S’ha fet un molt bon treball, amb tota la gent que s’ha confiat, jugadors i staff, i s’hi ha de donar suficient valor per no llençar-ho tot i fer una revolució”. Una revolució que no es farà, ja que la plantilla patirà els retocs obvis per atacar de nou l’ascens però abrigada amb la base de l’equip que ha acabat la temporada. Així, tot i que és molt d’hora, hi ha tres jugadors que tot fa pensar que no seran l’any que ve a l’Andorra.

Un és el porter Miguel Bañuz, que acaba contracte i voldria buscar més protagonisme en un altre equip; Iker Goujón, que ha perdut importància al darrer tram de temporada i també finalitza contracte el 30 de juny no seguirà al club, i Víctor Casadesús, que no sembla que acabi renovant per l’alta fitxa que percep i perquè es dona per acabada la seva etapa a l’entitat. A l’apartat de baixes s’afegirà Kike Saverio, que ha de tornar al seu club d’origen –Osasuna– i no es negociarà la seva continuïtat, Sergi Serrano, que podria sortir cedit, i d’entre Gaffoor i Mantovani, un podria marxar. En aquest context, hi ha un grup de jugadors que si no hi ha sorpreses seguiran a l’equip: Ratti, Pau Martínez, Adrià Vilanova, Pastor, Martí Vilà, Hector Hevel, Pedraza i David Martín.

QUATRE PARTITS A MARC AGUADO

El comitè de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va sancionar ahir amb quatre partits de suspensió el migcampista de l’FC Andorra Marc Aguado. Segons es va reflectir a l’acta del partit Reial Societat B-Andorra, el futbolista aragonès, que no estava convocat per lesió, va insultar l’àrbitre dient-li “¡Sois unos hijos de la gran puta, no tenéis ni puta idea!”. Aguado, que pertany al Saragossa, podria complir la sanció com a tricolor, ja que el club treballa per lligar la seva continuïtat una temporada més.

EL VESTIDOR TRICOLOR REIVINDICA LA IMPLANTACIÓ DEL VAR EN UN PLAY-OFF

El vestidor de l’FC Andorra es troba encara paint el desencís d’Almendralejo i analitzant els motius de l’eliminació davant la Reial Societat B. El gol anul·lat a Carlos Martínez encara és, sens dubte, un dels motius de debat. El golejador tricolor va ser molt clar i va admetre que “ja no podem tirar enrere, ens van treure el somni,” i que l’àrbitre del partit, el càntabre Pozueta Rodríguez, va reconèixer que s’havia equivocat. “El més lògic era que hi hagués VAR” a la fase d’ascens a Segona A, va afegir Carlos Martínez, perquè “els clubs s’hi juguen massa i alguna cosa s’hi hauria de fer”. En aquest sentit va recordar que “en la primera eliminatòria hi ha hagut errades en alguns partits i havent-hi tantes coses en joc després d’estar tot l’any lluitant no és bo per a ningú que passi això”. Per part seva, Martí Riverola va afirmar que “hem d’estar orgullosos del treball de l’equip, tot i no haver pogut complir el somni”. Per al migcampista català, una de les solucions per evitar algunes decisions arbitrals en contra, com les que va patir l’Andorra, seria la implantació del videoarbitratge a les fases d’ascens. “No vam tenir sort en el tema arbitral i no va ser només una jugada, perquè ens va penalitzar molt”, va comentar. Riverola va destacar, per treure el vessant positiu, que “fa dos anys i mig, quan estàvem a Primera Catalana, ja hauríem signat tots ser on som ara”.

tracking