ACB Lliga Endesa

Que no s'aturi la festa

El MoraBanc busca a Múrcia el quart triomf consecutiu, que el faria dormir en llocs de play-off

Que no s'aturi la festa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda l’UCAM Múrcia amb l’objectiu de sumar la quarta victòria consecutiva i confirmar el bon moment que viu l’equip després de totes les penúries que ha passat en forma de brots de Covid-19 o que encara està passant amb l’actual plaga de lesions. No serà gens fàcil fer-ho, però guanyar al Palau d’Esports avui té premi, ja que eliminaria un dels rivals que encara tenen opcions de ser al play-off i, a més, faria que els tricolors dormissin entre els vuit primers, un fet que els homes d’Ibon Navarro no aconsegueixen des de la primera jornada de l’ACB, quan van imposar-se precisament a l’UCAM al Poliesportiu.

Els murcians també han tingut un curs complicat amb lesions i Covid-19, i han anat de menys a més igual que han fet els tricolors. De fet, els homes de Sito Alonso arriben a aquest tram final amb opcions d’entrar al play-off, tot i que necessitarien una carambola per fer-ho. Sobre el rival d’aquesta nit, Ibon Navarro, entrenador dels murcians dues temporades, va manifestar que “el gran mèrit és haver convertit els problemes que ha tingut en fortaleses i ara és un equip molt sòlid”. De la seva banda, Clevin Hannah, exjugador també de l’UCAM, va destacar que “és un equip que juga dur, que està ben entrenat i es tracta sempre d’una de les pistes més complicades de la lliga”.

El tècnic dels tricolors té clara quina és la recepta per tornar de Múrcia amb la victòria, i va assenyalar que “hem de continuar amb el que ens ha portat aquí”, a més d’afegir que “el que fem ens ha portat a competir com hem competit els darrers partits i ara ens trobem en aquesta situació però hem de seguir igual”.

Sobre les opcions de play-off-tot i tenir l’avantatge de dependre d’ells mateixos, Navarro no va voler capficar-s’hi excessivament i va afirmar que “ara tornem a tenir opcions de play-off però tenim partits molt complicats per endavant”. En la mateixa línia, Clevin Hannah va declarar que “hem donat la volta a una situació difícil i ara volem lluitar pels play-offs fins al final, sabem que no serà fàcil però ho intentarem”.

Ibon Navarro seguirà sense tenir disponibles Diagne, Llovet, Gielo i Palsson, i el tècnic haurà de descartar un dels jugadors de cara al partit d’aquesta nit.

EL Guipúscoa, descendit

El Delteco GBC de Guipúscoa va consumar el descens matemàtic a la LEB or després de caure contra el Baskonia 63 a 81. El conjunt basc serà l’últim rival del MoraBanc Andorra a la Lliga Endesa i arribarà al Poliesportiu sense res en joc a l’última jornada del campionat.

tracking