Intent d'agressió del tècnic del Sant Julià a un assistent

Ochoaizpur va anar per l’àrbitre després del duel contra l’Inter

Intent d'agressió del tècnic del Sant Julià a un assistentFACEBOOK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic de la UE Sant Julià, Fernando Ochoaizpur, va amenaçar i va intentar agredir un àrbitre assistent després del duel que el conjunt lauredià va disputar dimecres contra l’Inter Escaldes. Segons va reflectir l’àrbitre a l’acta, un cop finalitzat el partit, Ochoaizpur va dirigir-se cap a l’assistent una vegada acabat el partit amb actitud amenaçadora i voluntat de pegar-li. De fet, un dels jugadors del conjunt lauredià, Baccari, i els vigilants de seguretat privada van haver d’agafar el tècnic perquè no cometés l’agressió contra un dels assistents del partit.

Tant Ochoaizpur com el seu ajudant no tenen la llicència d’entrenador i van seguir el partit des de la zona destinada als directius i jugadors no convocats de la UE Sant Julià, tal com va reflectir l’acta, i des d’allà van entrar al terreny de joc per increpar i intentar agredir l’àrbitre.

Ara el tècnic del conjunt lauredià s’exposa a una sanció del comitè de competició de la FAF encara que no tingui llicència de tècnic. La UE Sant Julià tenia fins ahir a la tarda per presentar al·legacions a l’acta i està previst que properament competició decideixi.

tracking