Les prèvies de competicions europees seran a doble partit

Els equips del país s’estrenaran enguany a la Conference League

Les prèvies de competicions europees seran a doble partitF. GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les prèvies de les competicions europees en què participen els equips del país tornaran a ser en format d’anada i tornada aquest estiu, després que l’estiu passat s’haguessin de fer a partit únic a causa de la Covid-19.

Amb l’excepció de la ronda preliminar de la Champions League, en què entra el campió de la Lliga Multisegur Assegurances i que es fa en un format de final de quatre, la resta d’eliminatòries seran a doble partit fins a la fase de grup. Aquest minitorneig està programat del 22 al 25 de juny, quan es disputaran les semifinals i la final.

Aquest estiu s’estrenarà també la tercera competició de la UEFA, la Conference League. El campió de la Copa Constitució i el segon classificat de la Lliga Multisegur disputaran aquest torneig i deixaran de jugar l’Europa League. Els representants de la FAF entraran a la primera ronda prèvia d’aquest campionat, en què hi haurà presents conjunts de les lligues de la 29 a la 55 del rànquing de la UEFA. Aquesta primera ronda es disputarà el 8 i 15 de juliol.

A més del guanyador de la Copa i el segon de la Lliga, el campió nacional també disputarà la segona ronda de la Conference League si cau a la fase preliminar de la Champions, en una eliminatòria que seria el 22 i 29 de juliol.

tracking