L'Inter Club Escaldes ja ensuma el títol (1-0)

Un gran gol de Marc Pujol al minut 90 permet als escaldencs superar el Sant Julià

Un gol de falta directa des de la frontal de l’àrea al minut 90 de l’incombustible Marc Pujol permet a l’Inter Club Escaldes ensumar el segon títol consecutiu de la Lliga Multisegur. La victòria mínima dels escaldencs aconseguida ahir a la Massana (1-0) sembla gairebé decisiva en la lluita per ser campió i en la qual el Sant Julià havia ficat el cap com a convidat inesperat. Només separats per dos punts, el partit d’ahir –corresponent a la tercera jornada i cancel·lat en el seu dia per Covid– era clau en la disputa del títol de lliga, unes opcions que els lauredians van veure esvair-se al darrer minut.

El partit va ser intens, aspre i incòmode, en què l’Inter i el Sant Julià van demostrar amb escreix tot el que hi havia en joc, amb anades i vingudes, intercanvi de cops, ocasions i molt nervis. Virgili va ser un dels homes més destacats del Sant Julià, amb incidència en el joc i intencions, però el conjunt lauredià va topar amb Gomes i amb la solidesa de l’Inter, un grup amb ofici, les idees clares i dominador dels tempos de l’enfrontament. Els escaldencs, amb aquest resultat, amplien la distància respecte als lauredians a cinc punts a falta només de dues jornades per disputar-se. Per tant, una victòria diumenge de l’Inter al derbi davant l’Atlètic a les 16.30 hores a l’Estadi Nacional permetria als d’Ayala i Canals revalidar el títol i ser campions per segon cop en la seva història. L’altre partit del play-off pel títol enfrontarà la UE Sant Julià i l’FC Santa Coloma al CE la Massana, en horari unificat també a les 16.30 h. Els lauredians han de guanyar innegociablement els colomencs i esperar el cop de mà de l’Atlètic per mantenir alguna opció a la darrera jornada. Al play-off per la permanència, el Carroi promocionarà per mantenir una categoria que ha perdut la Penya d’Andorra.