L'FC Andorra tindrà el suport d'aficionats a Extremadura

El club ha rebut una vintena de sol·licituds per acompanyar l’equip

L'FC Andorra tindrà el suport d'aficionats a ExtremaduraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra no estarà sol al Francisco de la Hera d’Almendralejo i, tot i que en una quantitat gairebé anecdòtica, alguns aficionats viatjaran a Extremadura a donar suport a l’equip tricolor.

El club va obrir un temps per recollir les peticions d’entrades dels aficionats que es volien desplaçar al partit davant la Reial Societat i en el moment de tancar el termini se n’havien rebut una vintena. Tot i això, l’entitat té previst demanar-ne més, encara que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) no ha comunicat als clubs l’aforament permès per al partit. “Esperem que ens puguin acompanyar els aficionats, com més gent vingui amb samar­retes tricolor i bufandes, millor. Així ens sentirem com a casa i podrem dedicar a l’afició i a tot el país quelcom molt bonic”, va apuntar ahir un dels capitans, Rubén Bover.

L’expedició surt avui cap a Almendralejo, on s’exercitarà a les instal·lacions de la ciutat esportiva de l’Extremadura UD. D’aquesta manera, els jugadors de l’Andorra es podran anar adaptant a la superfície del Francisco de la Hera, de gespa natural.

tracking