x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La Reial Societat B, rival de l'FC Andorra al playoff d'ascens a Segona A

El partit es disputarà aquest dissabte a les 20 h a Almendralejo
La plantilla de l'FC Andorra valora el sorteig del play-off

La plantilla de l'FC Andorra valora el sorteig del play-off

La plantilla de l'FC Andorra valora el sorteig del play-off

L'Andorra jugarà el 'play-off' d'ascens a Segona A

L'Andorra jugarà el 'play-off' d'ascens a Segona A

L'Andorra jugarà el 'play-off' d'ascens a Segona A

FC ANDORRA
Els jugadors i el cos tècnic de l'FC Andorra van celebrar amb eufòria la classificació per al 'play-off' d'ascens a Segona A.

L'Andorra jugarà el 'play-off' d'ascens a Segona A

Els jugadors i el cos tècnic de l'FC Andorra van celebrar amb eufòria la classificació per al 'play-off' d'ascens a Segona A.

FC ANDORRA
Actualitzada 10/05/2021 a les 18:51
El filial de la Reial Societat, que dirigeix Xabi Alonso, és el rival de l'FC Andorra en el camí per assolir l'ascens a la Segona Divisió A, aquest dissabte a les 20 h a Almendralejo. L'equip 'txuri urdin' ha acabat primer del grup II amb 53 punts i amb 46 gols és l'equip més golejador de la categoria. A més, molts dels seus jugadors ja formen part de la primera plantilla i es troben en dinàmica de treball amb el grup d'Imanol Alguacil. Si l'Andorra supera l'equip donostiarra accedirà a la ronda definitiva que se sorteja la propera setmana i es disputarà el cap de setmana del 22 i el 23 de maig.

Llicència per somiar
Malgrat aplicar una intriga innecessària a un guió que esdevenia perfecte, l’FC Andorra va trobar el final romàntic i feliç al Collao. L’equip tricolor va fer claudicar l’Alcoià (2-3) i la repassada de l’Eivissa al Nàstic va permetre als d’Eder Sarabia matricular-se per a la fase d’ascens a Segona Divisió A i atacar l’arribada al futbol professional.


Va començar pesat, poc fluid i extraviat sense pilota l’Andorra, amb l’Alcoià centrifugant i anant a la pressió com a ventiladors. Quan l’equip tricolor va aconseguir espolsar-se les paparres i començava a acomodar-se a la gespa, el primer gol de Davo a Can Misses convidava l’Andorra a deixar-se de romanços i arremangar-se. La fortuna picava l’ullet i només quedava cristal·litzar-ho amb un gol que permetés divisar Extremadura a l’horitzó. Un gol que va empastar Carlos Martínez rebent una pilota a l’espai, el va embolicar Bover amb una assistència deliciosa a un Pau Martínez que, casualment, passava per allà i es va encarregar de signar (0-1). Abans de la treva i amb l’Alcoià descarrilat, Riverola, des de 40 metres, va treure el frac, el compàs i el cartabó a passejar i va enviar una granada a Satoca que el porter de l’Alcoià, avançat, ni va olorar (0-2).


Amb els grillons al partit posats i amb el relat propi definit, l’Andorra va tornar de l’entretemps sabent que la millor arma havia de ser abrigar-se amb pilota, no renunciar a tornar a clavar el fibló i esperar notícies d’Eivissa. Fins i tot Casadesús va bufar la tercera espelma agraint una centrada de Loureiro (0-3) que ho deixava, definitivament, tot en mans i peus dels eivissencs. Amb els deures fets, va intervenir Sarabia enmig del tic-tac per moure alguna peça i aïllar el grup de la pel·lícula que es projectava a Can Misses.

No va tenir temps el tècnic tricolor. Els gols de l’Eivissa aplanaven el camí i ja era difícil dissimular els somriures. Va donar rodet Eder a Gaffoor, Borja Herrera i Enri i va precintar la parcel·la amb tres defenses. Inopinadament, en aquest punt va arribar la tremolor i l’amenaça de desgavell. Ángel López va eixugar la distància amb l’1-3 i Mourad va fer el 2-3 aprofitant una grollera errada de Pastor en la sortida.
Combustible per a l’Alcoià, buscant les pessigolles amb res a perdre, i una mica de bilis prefabricada a la grada. David Martín va tirar dos cops el 2-4 per l’aigüera però el destí ja els tenia segellat el bitllet extremeny.

 
"UN PREMI MOLT MERESCUT"
Eder Sarabia, el tècnic de l’fc andorRa es mostrava eufòric a la finalització del partit i, tot i reconèixer que s’havia patit, va recordar que a les fites i assoliments importants “sempre hi ha moments que es fan molt bé les coses, però d’altres que toca patir i la tensió pel que hi ha en joc et pot superar”. Per a Sarabia “l’equip ha après, té les coses molt clares i per això ha arribat un premi merescut”. L’Andorra “s’ha guanyat el dret al play-off i, ara, anem amb tot perquè estem a dos partits de fer quelcom molt gran”, va cloure.
 
Etiquetes
  • #3 Tuga
    (10/05/21 20:23)

    Força Andorra

    Respondre
  • #2 Xiki
    (10/05/21 13:30)

    Som-hi!!!!! Quan marxen??? Hem de despedir-los com cal!!!!!

    Respondre
  • #1 cesc
    (10/05/21 12:21)

    Felicitats, al final es nota quan es fa un equip per guanyar a quan es fa un equip per tenir contents els patrocinadors amb jugadors que no aporten res.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts