Futbol

Frec a frec entre Inter i UE Sant Julià (0-1)

Els lauredians aprofiten l’empat dels escaldencs per situar-se a dos punts

Frec a frec entre Inter i UE Sant Julià (0-1)FAF

L’Inter Escaldes i l’UE Sant Julià mantenen el frec a frec al capdavant de la Lliga Multisegur Assegurances abans del duel directe de tots dos equips dimecres. El conjunt lauredià va aprofitar l’empat del vigent campió contra l’FC Santa Coloma per situar-se a només a dos punts després de derrotar l’Atlètic Escaldes.

El conjunt lauredià va imposar-se per la mínima davant del conjunt escaldenc gràcies a la diana de Virgili, que va afusellar Alex Ruiz després de fallar en primera instància. L’Atlètic Escaldes va enviar una pilota al travesser, però el triomf va acabar sent per al Sant Julià. A la Massana, l’Inter Escaldes va avançar-se gràcies a Genís Soldevila, però Hamza va empatar al tram final del partit.

Amb aquest resultat, el Sant Julià pot ser líder dimecres si venç l’Inter en el duel ajornat, mentre que si guanyen els escaldencs serien campions virtuals amb cinc punts de marge amb només sis per disputar-se.

Al play-off per la permanència, el Penya d’Andorra va consumar el seu descens matemàtic després de caure derrotat per 4-3 davant de l’UE Engordany. El Penya va avançar-se 0-2 amb els gols de Correia i Martins, els escaldencs van empatar a dos abans del descans, però Correia va tornar a avançar el Penya al minut 44. A la represa, Morgan Lafont va fer el 3-3, i Guillaume va anotar el gol de la victòria al minut 71.

A més, el Carroi es va imposar a l’UE Santa Coloma per 3-2 i es va assegurar la plaça de promoció. Víctor Bernat va avançar els colomencs, però Youssef va capgirar el marcador amb un hat-trick. Bernat, de nou, va tancar el duel amb el 3-2 final.

El Carroi es jugarà seguir a primera contra el segon classificat del play-off d’ascens de la Lliga Unida.