motociclisme

Viñales seguirà vinculat a Andorra tot i deixar el país

El pilot agraeix tot el que li ha donat el Principat aquests quatre anys

Viñales seguirà vinculat a Andorra tot i deixar el paísINSTAGRAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de MotoGP Maverick Viñales va confirmar la informació avançada pel Diari sobre la seva marxa del país, tot i deixar clar que seguirà mantenint el seu vincle amb Andorra. En un comunicat públic emès ahir, el corredor de Yamaha va destacar que “porto quatre anys vivint a Andorra amb tot el meu entorn personal i professional, gaudint del país i de tot el que m’ha ofert”, i va afegir que “hi he estat sempre molt vinculat en tots els sentits i només tinc paraules d’agraïment per tot el que m’ha donat aquest país fantàstic”.

El pilot tornarà a Espanya després de quatre anys per motius personals, i va assenyalar que “després d’aquesta etapa que he viscut tan intensament, aquest any 2021 he pres la decisió de tornar a Espanya”, Per últim, va cloure que “deixar de viure a Andorra no implica que em desvinculi del país que m’ha acollit durant aquests anys i amb el qual tinc lligams molt estrets”.

En aquest sentit, el pilot mantindrà al país una part de la seva estructura així com alguns negocis, tot i que passarà a viure a Figueres amb la seva parella amb qui espera un fill en els propers mesos.

tracking