Guanyar i esperar

Les possibilitats per a l’FC Andorra de somiar amb l’ascens a Segona A passen per guanyar a Alcoi i que l’Eivissa superi el Nàstic

Guanyar i esperarFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Arribats a la darrera i decisiva jornada de la segona fase del campionat, l’FC Andorra juga aquest migdia dos partits. En horari unificat a les 12.00 hores, jugarà el propi, davant l’Alcoià al Collao, i un a la distància, de manera virtual i en què necessita innegociablement el triomf de l’Eivissa a Can Misses davant del Nàstic. La victòria dels illencs combinada amb la dels tricolors a Alcoi donaria a l’Andorra l’accés a la fase d’ascens a la Segona Divisió A, que s’ha de disputar a Extremadura. “Tinc sensacions molt bones i estem amb molta il·lusió. Hem fet una bona segona fase i ens hem guanyat el dret a arribar a l’últim partit amb moltes possibilitats”, va introduir el tècnic tricolor Eder Sarabia.

Com a tota combinació de resultats, i amb dos enfrontaments decisius en joc, “hi haurà massa detalls al voltant del partit, coses que et poden distreure, desenfocar o treure’t del teu pla previst i, a més, hi ha un altre partit del qual depenem” va apuntar el tècnic. En aquest sentit va subratllar que “volem la nostra millor versió” i que l’FC Andorra “ha de saber imposar el seu estil”. Sarabia sap que el primer pas per tenir opcions de carambola és que l’equip es pugui “centrar, sobretot, en la nostra feina, en el que podem controlar, que és el nostre partit”.

L’entrenador basc, per rematar, va fer el seu desig en veu alta: “Esperem poder guanyar, que ens acompanyi el resultat de l’altre partit i poder seguir lluitant per aquest somni”.

Pel que fa al rival, l’Alcoià, Sarabia sap que el de Vicente Parras és un equip que “té moltes virtuts i ja ens va complicar bastant aquí a casa”. L’Alcoià és un bloc “amb les idees molt clares, molt sòlid, que defensa molt bé, fort al Collao i amb diferents recursos per atacar”.

L’equip alacantí ja va quedar fora de qualsevol opció de classificar-se per a la fase d’ascens, però el seu tècnic Vicente Parras no va amagar que l’Alcoià competirà amb totes les garanties i que vol acomiadar el curs amb una victòria. Per part seva, Sarabia també es va referir al paper de l’equip des de la seva arribada i va remarcar que, resultats i classificacions al marge, l’Andorra ha fet “una excel·lent segona fase” i que la cirereta seria aconseguir la classificació per a la fase d’ascens a Segona Divisió A que es disputa a Extremadura.

Quatre baixes per lesió

L’Andorra ha deixat quatre jugadors sense convocar per lesions de diferents tipologies i que, per tant, no jugaran aquesta tarda a Alcoi. Són Kike Saverio, Mantovani, Hector Hevel i Aguado. L’escenari del partit, el Municipal del Collao, acollirà aficionats a les graderies per primer cop aquesta temporada, unes 2.000 persones, 500 per a cada un dels quatre sectors del camp.

tracking