El MoraBanc s'imposa al Gran Canària (86-81)

Els tricolors segueixen vius a la lluita pel play-off

El MoraBanc s'imposa al Gran Canària (86-81)Fernando Galindo

El MoraBanc ha derrotat l’Herbalife Gran Canària 86-81 en un duel boig en què ha dominat al marcador des de l’inici, però on ha acabat patint per segellar la victòria que el permet seguit viu en la lluita pel play-off.

Els tricolors han arrencat millor arribant a manar per deu punts al primer període (16-6) tot i que l’entrada d’AJ Slaughter al partit amb set punts quasi seguits ha igualat el duel amb el 21-17 al final del primer període. Els canaris han seguit depenent de la inspiració de l’escorta nord-americà i s’han situat a només dos punts (25-23), tot i que els tricolors han tornat a obrir forat abans del descans (40-33).

A la represa els canaris s’han apropat de nou augmentant el seu encert en el joc exterior (51-50), però sense arribar a posar-se en cap moment per davant i amb els tricolors manant 55-51 al final del tercer quart. Però els visitants no s’han deixat anar ni molt menys i s’han tornat a enganxar a un matx que ha encarrilat pels homes d’Ibon Navarro amb set punts seguits (76-69) que deixaven el triomf a tocar a 2’57” pel final.

Dos triples d’Slaughter han tornat a igualar el duel amb els canaris a només un punt, i han tingut fins a quatre triples seguits en la mateixa jugada per empatar el partit, però han fallat en el moment clau, quan ni Hannah ni Tunde ho han fet des del tir lliure per certificar el triomf final.

Els tricolors afronten ara una setmana clau amb les visites a l’Unicaja (dimecres) i Ucam (dissabte) per seguir aspirant a ser al play-off.