ACB LLIGA ENDESA

A mantenir les bones sensacions

El MoraBanc rep el Gran Canària en un duel clau per mantenir les aspiracions de ser al ‘play-off’

A mantenir les bones sensacions

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra rep aquesta nit (20.00 hores) l’Herbalife Gran canària al Poliesportiu amb l’objectiu de mantenir les bones sensacions mostrades dijous contra l’Urbas Fuenlabrada i sumar una victòria que el mantingui en la lluita per seguir aspirant a disputar el play-off pel títol. Tot el que no sigui un triomf avui deixaria els tricolors gairebé sense opcions per disputar les eliminatòries, mentre que un triomf els mantindria en la lluita abans del duel directe de dimecres a la pista de l’Unicaja de Màlaga.

Sobre el duel d’aquesta nit, el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, va assenyalar que “crec que ara mateix tots els equips són importants perquè tots ens estem jugant alguna cosa” i va afegir que “quan vam guanyar a Gran Canària ja vaig dir que estava segur que aquest equip aniria cap amunt i ara està clar que són favorits per jugar el play-off i estan en el millor moment de la temporada”. De fet, els canaris van tenir un inici de temporada complicat amb l’arribda de Porfirio Fisac, però van anar de menys a més arrribant a les semifinals de l’Eurocup i lluitant actualment per una de les places que donen dret a disputar els play-off.

Per últim, l’entrenador basc va assenyalar que “ara el que hem d’intentar és donar continuïtat al que vam fer dijous però no és fàcil perquè no tenim tots els jugadors en les mateixes condicions”. En aquest sentit, Navarro seguirà sense poder comptar amb Palsson, Diagne, Dime, Llovet i Gielo.

En canvi, un dels jugadors que va poder tornar dijous va ser Bandja Sy, que ahir a la prèvia va destacar que “estic bé, dijous em vaig centrar a estar molt concentrat en els petits detalls després de molts dies d’inactivitat”, i va afegir que “la victòria de dijous ha vingut molt bé al vestidor”

Duel de retrobaments

El duel contra el Gran Canària significarà el retorn de tres extricolors: Andrew Albicy, John Shurna i Oliver Stevic. Dos d’aquests tres jugadors del MoraBanc Andorra, Albicy i Shurna, arribaran amb molèsties i la seva participació serà dubtosa fins a l’últim moment. En el cas del base francès, arrossega problemes a la planta del peu, mentre que l’aler-pivot nord-americà pateix cervicàlgia (molèsties a les cervicals). A més, si Shurna acaba disputant el duel del Poliesportiu, aconseguirà arribar al seu partit 200 a l’ACB, dels quals 69 van ser com a tricolor.

En l’altra direcció, Oriol Paulí, que va jugar-hi sis temporades, i Clevin Hannah, que va militar-ne una, es retrobaran amb el seu ex-equip al Poliesportiu. L’aler català complirà 200 partits a l’ACB.

tracking