x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
voleibol

El Valls d'Andorra afronta amb optimisme la segona fase

Les noies d’Isabel Ribault volen rescabalar-se de la derrota de la setmana passada i superar aquesta tarda l’AE Sándor
El CV Valls d'Andorra visita avui l'AE Sándor de Cornellà.

El Valls d'Andorra afronta amb optimisme la segona fase

El CV Valls d'Andorra visita avui l'AE Sándor de Cornellà.

VALLS D'ANDORRA
Actualitzada 08/05/2021 a les 10:30
El Club Vòlei Valls d’Andorra farà front aquesta tarda a les set al segon partit de la segona fase de la competició de Tercera Divisió femenina. Ho faran al Poliesportiu Sant Ildefons, a Cornellà, contra l’AE Sándor, un conjunt que ha començat també perdent –davant l’Escola Orlandai– el primer compromís. “Esperem fer un bon partit i poder guanyar”, destaca l’entrenadora del Valls d’Andorra, Isabel Ribault.

Després de classificar-se per a la competició 3 en acabar segones de la primera fase, l’entrenadora andorrana assegura que “l’equip està bé i tenim la convicció que podem obtenir una de les dues places que donen accés a la fase final”, comenta. Malgrat la derrota a la primera jornada de la segona competició, al Lycée Comte de Foix davant el Club Vòlei La Palma, les andorranes afronten amb optimisme tot el que els espera a la segona fase de competició. “La derrota no ens va afectar més del necessari”, va apuntar l’entrenadora del Valls d’Andorra. “Sí que és cert que va faltar precisió en alguns moments puntuals, en algunes accions estratègiques, però era un partit molt complicat i es va competir fins al final”.

Fins i tot, Ribault creu que caure davant de La Palma i de la forma com es va produir, amb parcials molt ajustats, ha servit per créixer i perquè les noies “tinguin més ganes de guanyar”. Les dues lliures, Mariona Alonso i Joana Ferrer, no podran jugar per trobar-se en època d’exàmens.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts