ACB LLIGA ENDESA

El moment de retrobar-se

El MoraBanc Andorra rep l’Urbas Fuenlabrada amb l’objectiu de deixar enrere la mala dinàmica

El moment de retrobar-se

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra rep aquesta tarda (18.30 hores) l’Urbas Fuenlabrada al Poliesportiu en el primer dels tres partits que ha de recuperar el conjunt tricolor després del segon brot de Covid que va patir. Amb l’objectiu de ser al play-off encara possible matemàticament, però complicat veient l’estat físic de l’equip en aquest tram final de competició, la principal finalitat ha de ser retrobar sensacions i que l’equip s’intenti assemblar a allò que no ha pogut ser durant les últimes setmanes.

L’escull per aconseguir-ho no serà gens fàcil, ja que l’arribada de Josep Maria Raventós ha canviat la cara a un Urbas Fuenlabrada que estava en una situació molt compromesa per salvar la categoria i que amb l’arribada del tècnic català ha sumat quatre victòries que el deixen a un sol triomf de la salvació matemàtica.

Precisament sobre el rival d’aquesta tarda, el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, va destacar que “és un equip que ha anat canviant molt durant la temporada amb molts jugadors i tres entrenadors i ara es troba en un gran moment físic i amb molt bones sensacions”, i va afegir que “ens trobarem el millor Fuenlabrada de tota la temporada i nosaltres venim de fer el pitjor partit de la temporada, serà molt interessant veure la nostra reacció per retrobar-nos amb nosaltres mateixos”. En aquest sentit, el pivot Artsiom Parakhouski va assenyalar que “tenim un partit molt dur contra un equip que fa un joc molt físic i nosaltres haurem de demostrar que el partit de dissabte passat és un toc d’atenció per a nosaltres i jugar més concentrats”.

Pel que fa a l’equip, la principal novetat pot ser la reaparició de Bandja Sy després d’haver passat la Covid-19, un retorn que ajudarà a reforçar el joc interior després de que també tornés Tyson Pérez la setmana passada. Tot i aquestes dues incorporacions, Navararo encara veu difícil que l’equip recuperi el seu ADN i va manifestar que “Tyson només ha fet dos entrenaments i feia dos mesos que estava aturat, només juga i està molt lluny de la seva millor versió, i estem molt lluny del nostre millor nivell”.

Navarro va referir-se al canvi del calendari per part de l’ACB, i va afirmar que “és molt positiu, independentment dels motius pels quals s’ha pres la decisió, és molt bo i demostra que no estàvem tan bojos per demanar-ho”, i va cloure que “per desgràcia hi ha hagut més equips en la mateixa situació que nosaltres i això ens dona una mica de respir per afrontar els sis últims partits de la lliga regular i sumar el màxim de victòries possible”. El tècnic, en canvi, no va valorar els rumors que el situen al València Basket.

tracking