L'FS La Massana guanya i es col·loca líder en solitari del play-off d'ascens

La Immobiliària Cisa FS La Massana va fer un pas més per a l’ascens a la Lliga Multisegur després de vèncer 1 a 4 l’FC Encamp, aprofitar l’empat 3 a 3 entre FC Ordino i CE Jenlai, per situar-se líder en solitari a falta de tres partits per acabar el play-off d’ascens. Els massanencs van guanyar amb gols de Francisco, Aitor, Derrick i Leo Alves, mentre que la diana encampadana va ser obra de Biel.

A l’altre duel, l’FC Ordino va desaprofitar un 3 a 0 i va veure com el Jenlai empatava en 15 minuts. Diego i Diogo van enviar el partit 2 a 0 al descans i Molina va fer el 3 a 0 al minut 65. A partir d’aquí, Carlos va retallar distàncies de penal al minut 76 i Ricardo va ajustar el marcador amb el 3 a 2 a falta de deu minuts. I quan tot feia semblar que el duel acabaria en victòria, Carlos, de nou, va anotar el 3 a 3 final a l’afegit.

Ara l’FS La Massana té dos punts de marge respecte a l’FC Ordino a falta de dos duels.