Esquí Alpí

Acord de la FAE i la federació francesa

Courrieu entrenarà amb l’equip de Copa d’Europa i Verdú hi farà estades puntuals

FAE, pista, esquíFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) està a punt de tancar un acord amb la Federació Francesa perquè dos dels esquiadors nacionals, Joan Verdú i Kevin Courrieu, puguin treballar conjuntament amb els esquiadors del país veí del nord.

En el cas de Courrieu, un cop es recuperi de la lesió entrenarà amb l’equip de la Copa d’Europa de velocitat de França, mentre que la presència de Joan Verdú amb els esquiadors gals seria temporal i realitzaria només alguna estada abans d’alguna competició o durant la pretemporada, segons va explicar el director d’esquí alpí de la FAE, Max Tissot. Sobre la pretemporada, el responsable d’esquí alpí de la federació va destacar que la intenció és fer una estada a Ushuaia d’aproximadament un mes (entre mitjan setembre i octubre), tot i que dependrà si la situació pandèmica permet viatjar.

Tissot també va referir-se a l’estat físic d’alguns dels esquiadors de la FAE, i va assenyalar que Joan Verdú ja està recuperat al cent per cent, i que no “es descarta ser a Solden”, amb referència a la Copa del Món que obre el curs el 23 d’octubre. Sobre Cande Moreno, Tissot va afirmar que “els problemes no estan solucionats al cent per cent, però tenim un pla de recuperació”.

Per últim, el gerent de la FAE, Carles Visa, va referir-se a la candidatura per al Mundial del 2027, i va afirmar que “la FIS està molt contenta del nostre treball i és clar que podem guanyar”.

LA FAE SIGNA UN ACORD DE PATROCINI AMB L'EMPESA AUTOFACTORIA

La FAE i l’empresa de concessionaris automobilístics AutoFactoria van signar un acord de patrocini que tindrà una vigència d’un any, tot i que les dues parts van mostrar la voluntat d’allargar el vincle. Els responsables de l’empresa, Ada i Olivier Amengual, van mostrar-se satisfets per de formar part del projecte.

Acord de la FAE i la federació francesa

tracking