L'ACB allarga una setmana el seu final

L'última jornada serà el 23 de maig

Una jugada del partit del MoraBanc contra el BarçaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'assemblea de l'ACB ha aprovat el reajustament del calendari en aquest tram final de la competició degut als caos de Covid a diversos equips i a la recuperació dels duels ajornats, i això farà que la lliga acabi el diumenge 23 de maig i no pas el 16 com estava previst en un primer moment.

Així doncs, segons el nou calendari, aquest cap de setmana es disputarà la jornada 36 de la competició (el MoraBanc Andorra rep el Gran Canària diumenge), i entre el 10 i el 18 de maig es recuperaran tots els partits pendents a excepció del MoraBanc - Fuenlabrada, programat per a dijous. Durant aquests vuit dies, el MoraBanc jugarà a domicili contra Unicaja i UCAM, els dos partits pendents encara de recuperar.

Per últim l'ACB es tancarà amb dues jornades en una setmana, i entre dimecres 19 i divendres 21 els tricolors jugaran a Badalona, i tancaran l'ACB el diumenge 23 de maig al Poliesportiu contra el Delteco GBC.

L'ACB ha informattambé que anunciarà les dates del play-off un cop es conegui el número d'equips de la lliga que disputen la final de quatre de l'Eurolliga, i quan la FIBA aprovi la data per finalitzar la temporada.

Comunicat sobre l'absència de públic

L'entitat ha mostrattambé el seu malestar per la "contradicció permanent" que es viu al món de l'esport i de l'espectacle amb esdeveniments culturals i esportius amb públic a la resta de competicions, mentre que a l'ACB encara està prohibida la presència d'espectadors. L'organització apel·la al sentit comú i exigeix "la proporcionalitat dins dels espectacles esportius per posar fi al agravi comparatiu existent".

tracking