El MoraBanc encaixa la pitjor derrota del curs a Santiago (79-51)

David Jelínek s'ha convertit en el màxim anotador històric del club a l'ACB superant a Conner Henry

El MoraBanc encaixa la pitjor derrota del curs a Santiago (79-51) ObradoiroACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra continua sense trobar la fórmula per reaccionar enmig de l'allau de baixes que pateix. L'exigència del calendari i el recent brot de Covid-19 no ajuden tampoc, i tot plegat ha fet que el conjunt tricolor hagi sumat aquesta tarda la derrota més voluminosa de la temporada (-28) a la pista del Monbús Obradoiro, amb l'anotació més baixa (51 punts).

L'equip gallec s'ha mostrat superior des d'un inici i, de fet, tret d'un 5-6 favorable al MoraBanc en els primers compassos, els d'Ibon Navarro han anat tot el partit per darrere en el marcador, marxant al descans vuit punts per sota (34-26). A la represa, la reacció tampoc ha arribat i els locals han començat a encarrilar la victòria, arribant al final del tercer quart amb un marcador de 58-45. Al darrer parcial, l'equip tricolor ha desaparegut de la pista (només ha anotat 6 punts, dels quals 4 des del tir lliure) i el resultat final s'ha enfilat fins al 79-51.

Jelínek, màxim anotador històric

L'únic punt positiu en el duel d'aquesta tarda al MoraBanc ha estat la fita assolida per David Jelínek. Amb els seus vuit punts, s'ha convertit en el màxim anotador de la història del club a l'ACB amb un total de 1.459, superant així a Conner Henry.

tracking