x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

L'ACB endarrerirà el final de la lliga regular

La patronal es veu obligada a refer el calendari pels casos de Covid i confinament al RETAbet Bilbao
Ibon Navarro aplaudint una jugada davant Hannah durant el partit a Saragossa de dimecres.

L'ACB endarrerirà el final de la lliga regular

Ibon Navarro aplaudint una jugada davant Hannah durant el partit a Saragossa de dimecres.

ACB PHOTO
Actualitzada 30/04/2021 a les 12:11
Davant l’aparició de nous casos de coronavirus a la Lliga Endesa, tres al RETAbet Bilbao, l’ACB decideix, finalment, endarrerir, més enllà del 16 de maig, el final de la fase regular. La patronal espanyola, que s’havia mostrat ferma en la seva decisió de no moure el traçat del calendari confeccionat per acabar la primera fase, ha hagut de retrocedir forçat per les circumstàncies.

El RETAbet Bilbao, que dirigeix Àlex Mumbrú, ha detectat tres casos de coronavirus que han fet ajornar els tres propers partits –ja n’acumula cinc de pendents– i que obliguen a iniciar un confinament de 10 dies al conjunt basc. A més, de retruc, el partit del MoraBanc Andorra a la pista de l’Unicaja Màlaga que s’havia de disputar dimarts va quedar ajornat i, d’aquesta manera, els tricolors podran tenir uns dies més de descans. Ara, l’assemblea de l’ACB que se celebra el 4 de maig haurà de tractar les dates de les dues darreres jornades, la visita del MoraBanc a l’Olímpic de Badalona per enfrontar-se al Joventut i el partit al Poliesportiu davant l’Acunsa GBC. A més, la patronal haurà d’encabir i posar noves dates als partits ajornats que encara queden pendents d’assignar, amb l’Unicaja-MoraBanc entre ells. Així, d’alguna manera la proposta inicial de l’entitat tricolor de destensar el final de lliga regular i traslladar-lo després del 16 de maig ha tingut la resposta desitjada. Ara bé, abans de l’aparició dels positius a Bilbao que han posat, encara més, l’ACB entre l’espasa i la paret, la patronal no tenia cap intenció de rectificar ni d’escoltar els precs del MoraBanc. Fins i tot, i segons pot assegurar el Diari, la patronal considerava que si atenia les peticions dels andorrans crearia un greuge comparatiu amb altres equips que, segons l’ACB, ja han passat aquesta temporada per la mateixa situació del MoraBanc i han jugat el mateix nombre de partits en idèntic o fins i tot menor temps.

A més, des de l’ACB han mostrat la seva sorpresa perquè els tres jugadors que acabaven de sortir d’un confinament –Hannah, Kulvietis i Jelinek– haguessin jugat 30, 27 i 16 minuts, respectivament, davant el Barça.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts